Home    Woonhuis in Saleres (LVA710)

Woonhuis in Saleres (LVA710)

, Saleres,
Granada, 18658, Spain
€320 000 Andalusië
Woonhuis
  • 1254
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 337 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Fantastische restauratie van een authentiek Andalusisch dorpshuis in Saleres met veel charme in combinatie met hoogwaardige afwerkingen en comfort. Kosten noch moeite zijn gespaard om aan alle moderne gemakken te voldoen zonder concessies aan de authenticiteit; zoals het opnieuw leggen van de antieke handgeschilderde vloertegels om centrale vloerverwarming door het hele huis te installeren.

De Andalusische binnenplaats heeft een privézwembad voor de hete zomerdagen. Aan de achterzijde van de patio met een aparte ingang vanaf de straat is een bijgebouw met drie verdiepingen en een dakterras met werkelijk geweldig uitzicht.

Indeling;

Voorname entree met ruime hal, 2 slaapkamers met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, nachtkastjes, stoel en garderobekasten (1 van de kamers heeft nog de overblijfselen van een mooie oude schouw), badkamer met hergebruikte dubbele deuren met glas-in-lood, en een ruime douche met marmeren tegels.

De eerste verdieping is een open leefruimte met prachtig balkenplafond, met een riante woonkamer met een houtkachel en ruimte voor een eettafel en een open keuken. Allemaal met veel natuurlijk licht vanwege de grote ramen. Balkondeuren geven toegang tot de binnenplaats aan de achterkant van het huis, met een zwembad, ruimte voor ligstoelen en een overdekt terras met een buiteneethoek.

De hele bovenste verdieping biedt ruimte aan de luxueuze slaapkamer en-suite met hoog plafond met zichtbare balken en een eigen balkon. De en-suite badkamer is een droom; het heeft hetzelfde hoge balkenplafond en een charmant vrijstaand bad, een aparte douche, toilet, bidet en dubbele wastafel.

Aan de achterzijde van de patio met een aparte ingang vanaf de straat is een bijgebouw met drie verdiepingen en een dakterras met werkelijk geweldig uitzicht. Het kan worden gebruikt voor alles dat extra ruimte en privacy vereist, het is momenteel ingericht als extra accommodatie met een slaapkamer, badkamer, keuken en zithoek, maar het is ook een perfect kantoor aan huis, art room, ´man cave´, hobbyruimte, extra opslag enz. Het is ongeveer 29 m2 per verdieping met een centrale trap in het midden.

Extra: antieke (handgeschilderde) vloertegels door het hele huis en plafondbalken in het zicht, centrale vloerverwarming en dubbele beglazing in alle ramen en balkondeuren.

Aarzel niet om contact op te nemen over dit prachtige huis; we hebben veel extra foto's beschikbaar.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...