Home    Woonhuis in Restabal (LVA835)

Woonhuis in Restabal (LVA835)

, Restabal,
Granada, 18658, Spain
€145 000 Andalusië
Woonhuis
  • 8
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 232 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Eengezinswoning in het hart van de Lecrin Vallei met een tuin met fruitbomen, een enorme garage en terrassen grenzend aan de woonkamer en keuken. Het biedt ruimte aan 3 grote slaapkamers en 2 badkamers met ruimte voor uitbreiding. Klaar om zo te betrekken!

Indeling:

Begane grond: De garage heeft een open indeling momenteel voorzien van een keuken, woonkamer met open haard en een nieuw geplaatste badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze ruimte geeft toegang tot de patio/tuin van ongeveer 86m2 met sinaasappel- en citroenbomen en een wijnstok. Door de fruitbomen een beetje terug te snoeien, zou het ruimte opleveren voor andere gewassen en bloemen met voldoende ruimte voor een klein zwembad.

Eerste verdieping: Grote entree, L-vormige woon-/eetkamer met openslaande deuren naar een heerlijk overdekt terras en een goed uitgeruste keuken met toegang tot een veranda met uitzicht op de tuin, verder op deze woonlaan zijn 3 grote slaapkamers en een badkamer met bad.

Het is niet gebruikelijk om een huis met tuin te vinden in het hart van een dorpje in de Lecrín Vallei en dan ook nog met een privégarage die zo groot is dat het mogelijkheden biedt om bijvoorbeeld extra leefruimte, of slaapkamers, een kantoor en voldoende opslagruimte te creëren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over dit prachtige huis of om een bezichtiging te regelen; we helpen je graag verder.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen