Home    Woonhuis in Restabal (LVA737)

Woonhuis in Restabal (LVA737)

, Restábal,
Andalucía, 18658, Spain
€160 000 Andalusië
Woonhuis
  • 167
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 100 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Dit gezellige huis is gelegen net buiten het dorpje Restábal, in het hart van de Lecrin Vallei. Het heeft 800m2 eigen grond en is compleet gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen. De idyllische locatie biedt prachtig uitzicht en de rust en authenticiteit van het dorp geven je het gevoel terug te gaan in de tijd. Het huis is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en de watervoorziening van het dorp en de afvoer loopt via een moderne septic tank die niet geleegd hoeft te worden.

Op het landgoed staan verschillende fruitbomen zoals sinaasappel, citroen, pruimen, abrikozen en amandelbomen. Er is een terras aangelegd rondom het huis en het zeer ruime dakterras biedt fantastisch uitzicht over de groene omgeving. Een kleine houten schuur voorziet in extra bergruimte.

Indeling:

De begane grond heeft een ruime woonkeuken, een studeerhoekje en een gezellige woonkamer met houtbrander. De lager gelegen verdieping heeft twee slaapkamers, beide met eigen badkamer, waarvan 1 met douche en de andere met bad en allebei met terrasdeuren naar de tuin.

Een zeer compleet huis op een prachtige locatie dat je gezien moet hebben om op waarde te schatten. Er zijn veel extra foto´s beschikbaar en een plattegrond van de indeling. Aarzelt u niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Dakterras

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...