Home    Woonhuis in Pinos Del Valle (LVA704)

Woonhuis in Pinos Del Valle (LVA704)

, Pinos Del Valle,
Granada, 18658, Spain
€140 000 Andalusië
Woonhuis
  • 1182
  • 6 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 300 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Mooie kans om een groot huis te kopen met een goede ligging in het populaire dorp Pinos del Valle. Met 6 slaapkamers en verschillende ontvangstruimtes, plus een patio op de begane grond en een dakterras, is er veel ruimte voor een gezin of voor mensen die graag bezoek over de vloer hebben. In de huidige indeling heeft het een ontvangstruimte met open haard, keuken, een grote woonkamer ook met open haard, met toegang tot de patio, een overdekte buitenkeuken met een eigen toegang tot de straat, twee opslagruimten, 6 slaapkamers, 2 badkamers, een garderobe en een kamer op de 2e verdieping met toegang tot het dakterras.

Indeling:
Begane grond: Ontvangstkamer met originele open haard en kasten aan beide zijden, berging, ruime keuken, grote woonkamer, die toegang geeft tot de patio, grote slaapkamer en een badkamer.
De buitenkeuken heeft voldoende ruimte om te koken en dineren en heeft een eigen toegang tot de straat. De ruime patio heeft ook 2 opslagruimtes op twee niveaus.

Eerste verdieping: 2 tweepersoonsslaapkamers, 1 eenpersoonskamer, 2 aangrenzende, split-level kamers die kunnen worden gebruikt zoals ze zijn of worden gecombineerd om 1 grote slaapkamer te creëren. Er is ook een badkamer op dit niveau en toegang tot de 2e verdieping.

Tweede verdieping: Grote kamer die perfect zou zijn als een kantoor, een extra slaapkamer of voor extra opslag. Vanaf hier is er toegang tot het dakterras met een prachtig uitzicht op het dorp, de kerk en de omgeving. Er is veel ruimte voor een tafel en stoelen of ligstoelen.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen