Home    Woonhuis in Pinos Del Valle (LVA690)

Woonhuis in Pinos Del Valle (LVA690)

, Pinos del Valle,
Andalucía, 18658, Spain
€99 000 Andalusië
Woonhuis
  • 154
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 120 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Gezellig dorpshuis te koop in Pinos del Valle, volledig gerenoveerd en smaakvol gemeubileerd, klaar om zo te betrekken. Het heeft een riant dakterras met uitzicht over de daken en naar het naaldbomen bos op de heuvel. Het biedt 2 grote slaapkamers, 2 badkamers, een keuken met eetkamer en een ruime woonkamer. Op loopafstand van de goede lokale voorzieningen.

Indeling

Begane grond: Het huis heeft 2 entrees, 1 door een grote poort via een privéstraatje naar de keuken en de andere met een antieke voordeur naar een van de slaapkamers. De goed uitgeruste keuken heeft een half open verbinding met de knusse eetkamer met houtbrander. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche.

1e verdieping; een ruime woonkamer met 2 zitgedeelten wordt in de wintermaanden verwarmd voor een houtbrander. Het heeft een deur naar de 2e grote slaapkamer en via de hal is de 2w badkamer met douche bereikbaar en dezelfde hal biedt ruimte aan de wasmachine.

Dakterras: de 2e verdieping is een riant dakterras met een pergola en voldoende ruimte voor eten, zitten en zonnebaden. Het uitzicht over de dorpsdaken en naar de bergen is prachtig.

Veel extra foto´s beschikbaar, aarzel niet om contact op te nemen.

Kenmerken

Dakterras

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...