Home    Woonhuis in Pinos Del Valle (LVA597)

Woonhuis in Pinos Del Valle (LVA597)

, Pinos Del Valle,
Granada, 18658, Spain
€95 000 Andalusië
Woonhuis
  • 21
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 93 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Leuke gezinswoning te koop in Pinos del Valle met 2 terrassen en een patio op de begane grond. Het werd gerestaureerd in een traditionele stijl met balkenplafonds, een staldeur en terracotta tegelvloeren. Het heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, een grote overloop met een extra bed en de 2 dakterrassen bieden fantastisch uitzicht. Klaar om zo te betrekken.

Indeling:

Op de begane grond is een gezellige zithoek met een houtkachel, een open keuken/eetkamer met toegang tot de sfeervolle binnenplaats. De keuken is volledig ingericht en aangepast aan de moderne normen. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De bovenste verdieping heeft 2 dakterrassen en een torenkamer met een toilet met wastafel. Beide terrassen bieden fantastisch uitzicht over het dorp, ten noorden naar de bergen van de Sierra Nevada en op het Zuiden naar de naaldboombossen boven het dorp.

Als je gebruik maakt van de stapelbedden en het extra bed in de torenkamer kunnen in totaal 7 personen overnachten. Het is een geweldig huis voor permanente bewoning en ook als vakantiewoning met goede verhuur mogelijkheden.
We hebben veel extra foto´s beschikbaar.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen