Home    Woonhuis in Niguelas (LVA771)

Woonhuis in Niguelas (LVA771)

, Niguelas,
Granada, 18657, Spain
€69 000 Andalusië
Woonhuis
  • 1149
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 193 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Buitenkans! Oud dorpshuis met renovatie Project te koop in het populaire dorp Niguelas. Niguelas is een authentiek Andalusisch dorpje, halverwege de stad Granada en de stranden van de Costa Tropical, met zeer goede lokale
Voorzieningen zoals razendsnel internet via glasvezelnetwerk, goede school en kinderopvang, markten, tapasbars en restaurants en buurtsuper en bakkerijen enz.

Het huis ligt naast de beroemde Jardín Müller, met goede toegang en parkeergelegenheid op een paar meter van het huis. De perfecte mogelijkheid voor iedereen met de wens om een huis te verbouwen naar eigen smaak en wensen, zonder het risico te lopen niet de juiste vergunningen te krijgen, want dat is reeds in orde; de tekeningen en architectenproject + bouwvergunning zijn inbegrepen in de prijs.

De totale kavelgrootte is 113m2 met ruimte voor patio's en de totale bebouwde oppervlakte is 193m2 over 2 woonlagen + torenkamer. Een team van lokale architecten heeft een ontwerp gemaakt voor een riante gezinswoning met een lounge, eetkamer en keuken met directe toegang tot de binnenplaatsen met ruimte voor een klein zwem(plons)bad, en 4 slaapkamers en 2 badkamers + 2 dakterrassen en een bijkeuken. Een van de slaapkamers is beneden gepland, wat ook een perfect kantoor zou zijn om vanuit huis te werken.

Indeling
Het huidige ontwerp heeft de volgende indeling;
Begane grond: keuken met toegang tot een patio/binnenplaats met achterdeur naar de straat, slaapkamer, woonkamer met openslaande deuren naar de eetkamer en een patio/tuin met klein zwembad.
Eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan 1 en-suite met een eigen badkamer en 1 badkamer vanaf de overloop voor de andere 2 kamers.
Zolderverdieping: open terras van +/- 20m2, bijkeuken met ruimte voor installaties en wasmachine etc., en een tweede terras van ongeveer 10m2.

De nieuwe eigenaar kan nog alles wijzigen en aanpassen naar eigen wens omdat het huis in de huidige staat wordt verkocht en nog niet is gestart met de renovatie.

Als u het huis op locatie wilt bezoeken of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn er om u te helpen en hebben tekeningen en extra foto´s beschikbaar op aanvraag.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...