Home    Woonhuis in Niguelas (LVA687)

Woonhuis in Niguelas (LVA687)

, Niguelas,
Granada, 18657, Spain
€60 000 Andalusië
Woonhuis
  • 26
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 112 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Buitenkans: Fascinerend, historisch pand te koop in Niguelas! Het is geregisterd architectonisch erfgoed dat dateert uit de Nazari periode; de laatste Arabische moslimdynastie in Iberië. De overblijfselen van deze Atalaya (Moorse wachttoren) bevinden zich midden in de bebouwde kom van het dorp en zijn onderdeel van een zeer charmant dorpshuis met authentieke details en een royaal dakterras. De locatie is fantastisch; midden in het centrum en op loopafstand van de vele mooie pleintjes met tapas-bars en restaurants en het is een hoekhuis met fantastisch uitzicht op het dorp vanaf het terras. Het moet compleet gerenoveerd worden en biedt ruimte aan een grote keuken met bijkeuken, een eetkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkamer met toegang tot het terras.

Indeling:

Begane grond: 2 ruimtes met half open verbinding met een schoorsteen welke een goede keuken met woon/eetkamer zou maken. Naast de keuken is een bijkeuken en aan de andere kant is een tweede deur naar de straat met toegang tot een kleine badkamer met trap naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping is een open ruimte met voldoende ruimte voor 2 slaapkamers en een badkamer en trap naar de bovenste verdieping.

De 2e verdieping is een riante open ruimte dat als woonkamer kan dienen of als 3e slaapkamer. Het heeft directe toegang tot het grote dakterras met uitzicht op het dorp en naar de Sierra Nevada en biedt veel ruimte voor ligstoelen en voor bijvoorbeeld een buitenkeuken met pergola.

Sla uw slag en profiteer van deze mogelijkheid; het huis heeft ook bijzonder goede verhuurmogelijkheden door haar opmerkelijke geschiedenis.

We hebben veel extra foto´s beschikbaar op verzoek.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen