Home    Woonhuis in Niguelas (LVA421)

Woonhuis in Niguelas (LVA421)

, Niguelas,
Granada, 18657, Spain
€63 000 Andalusië
Woonhuis
  • 34
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 82 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Verborgen in het bovenste gedeelte van het dorp Niguelas is deze prachtige grotwoning. De woning is volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat, klaar om zo te betrekken. De temperatuur in het huis is een constante 18 º C het hele jaar door, en dat is zeer aangenaam in dit deel van Spanje met zeer hete zomers en toch wel koude nachten in de winter. De sfeer is magisch en het huis is verrassend ruim. Het is aangesloten op het elektriciteitsnet, water en riolering en de toegang is goed met parkeergelegenheid om de hoek. Het huis is gelegen binnen de dorpskern en volledig geregistreerd.

Indeling: Je komt binnen via een externe patio in een hal met aan de linkerzijde een moderne badkamer met toilet, wastafel en douche en de hal gaat over in de keuken / eetkamer. Vanuit de keuken bereik je 2 kleine zitgedeelte met een doorgang naar de grote woonkamer die weer toegang geeft tot de 2 slaapkamers. De grote woonkamer heeft een buitendeur naar de straat.

Niguelas is een levendig dorp net ten noorden van de Lecrin Vallei met een groot aantal faciliteiten. Er zijn verschillende tapas bars, restaurants, supermarkten, een dagelijkse versmarkt, bank, apotheek, busdienst naar Granada, een basisschool, muziekschool, sportaccommodatie, etc. Ook zijn er talrijke wandelingen vanuit het dorp de bergen in, zoals de beroemde GR7 Route en vele andere routes voor wandelen en mountainbiken in het Sierra Nevada National Park.
Aarzel niet om contact op te nemen over dit zeer bijzondere eigendom, we verstrekken graag meer informatie en extra foto´s.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen