Home    Woonhuis in Murchas (LVA734)

Woonhuis in Murchas (LVA734)

, Murchas,
Granada, 18656, Spain
€150 000 Andalusië
Woonhuis
  • 1170
  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 153 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Gezellig dorpshuis met balkenplafonds en een sfeervolle tuin met privézwembad in het hart van de prachtige Lecrin Vallei. Het huis biedt ruimte aan 4 slaapkamer, waarvan 1 momenteel in gebruik is als studeerkamer. Het heeft verder 2 badkamers een ruime keuken, eetkamer, woonkamer en bergruimte. Het huis staat midden in het dorpje en is omringt door andere huizen maar door de riante tuin geeft het toch een ruimtelijk gevoel. Op de bovenste verdieping is een dakterras met prachtig uitzicht over de vallei.

Indeling:
Een smal poortje geeft toegang tot de voordeur met daarachter een hal. Vanuit de hal kom je in de eetkamer met aan de rechterkant een knusse woonkamer met houtbrander en aan de linkerkant toegang tot de grote keuken. De keuken heeft een achterdeur naar de tuin met ruime betegelde terrassen, veel kleurige bloemen en planten, een berging en een privézwembad. Aan de keuken grenst ook een badkamer met toilet, douche en ruimte voor de wasmachine.
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een grote familie badkamer met bad, wastafel, toilet en bidet. De 2e verdieping heeft een 4e slaapkamer met een ruim eigen terras met mooi uitzicht over de vallei, deze kamer is momenteel ingericht als kantoor/studeerkamer.

Een huis dat van alle gemakken voorzien is en een fantastisch thuis maakt voor een grote familie en/of als riante vakantiewoning. Aarzel niet om contact op te nemen, we hebben veel extra foto´s beschikbaar.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...