Home    Woonhuis in Mojacar (ref API-M0154)

Woonhuis in Mojacar (ref API-M0154)

, Mojacar,
Andalusia, 04638, Spain
€189 000 Andalusië
Woonhuis
  • 48
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Deze moderne nieuwbouwwoningen behoren tot het toeristische complex van Playa Macenas, gelegen aan de kust van Mojácar. Het complex bestaat uit 34 gezinswoningen met ruime terrassen die uitkijken over de zee en de bergen.

Op het gelijkvloers vind je een slaapkamer, badkamer, washok, keuken en een ruime woonkamer/eetkamer die uitgeeft op een kleine tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een badkamer en suite en een ruim terras met zeezicht. Op de tweede verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers die een badkamer delen.

Er zijn ook woingen beschikbaar met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Prijzen vanaf 189000€ + kosten , 3 slaapkamer woning

205000€ + kosten, 4 slaapkamerswoning

Macenas playa is gelegen op slechts vijf minuten rijden van Mojácar Playa en is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende en mooiste plekken aan de Spaanse kust.

Het complex heeft een ondergrondse toegang tot het strand (een wandelweg onder de weg, voor de veiligheid van de kleintjes), een speeltuin en 24 uur per dag beveiliging.

Mojacar Playa ligt aan de kust onder het witte dorp van Mojacar. Het is een moderne en levendige badplaats, smaakvol ontwikkeld zonder de tradities te vergeten en er is een 9 km lang strand met alle nodige faciliteiten voor vakantiegangers : restaurants, traditionele bars, winkels en een recent verlengde mooie wandeldijk.

In de omgeving vind je tal van activiteiten, maar de traditionele Spaanse charme is steeds nabij!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...