Home    Woonhuis in Antas (ref API-A0101)

Woonhuis in Antas (ref API-A0101)

, Antas,
Andalusia, 04628, Spain
€129 995 Andalusië
Woonhuis
  • 51
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Deze woning (124m2) is een duplex met mooi uitzicht over de vallei met citrusbomen, de ravijn en de omliggende bergen. Het huis beschikt op het gelijkvloers over een grote woon / eetkamer met marmeren vloer, een ruime keuken met directe toegang tot het achterterras, een gastentoilet en een kleine kamer die kan worden gebruikt als kantoor of speelkamer voor de kinderen. Verder bevindt zich aan de voorkant een terras, parkeergelegenheid voor de auto en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 dubbele slaapkamers. De master heeft zijn badkamer en suite en heeft een inloop kledingkast en een eigen terras. Er is ook een ruime tweede badkamer met raam, dubbele lavabo en ligbad.
Het huis is gebouwd op een perceel van 246 m² en beschikt over verschillende terrassen met verschillende oriëntaties, zodat u kunt genieten van zon of schaduw het hele jaar door. Vanuit het ruime achterterras leidt een trap naar de lager gelegen tuin met een groot privé zwembad.
De woning is gelegen aan de rand van Antas. Dit dorp is van bijzonder belang voor de archeologie liefhebbers, omdat hier overblijfselen zijn gevonden uit de bronstijd. De overblijfselen van een toren gebouwd door de moslims zijn ook ontdekt in Antas. Antas is een dorp met alle voorzieningen, winkels, bars en restaurants. De stranden van Vera en Mojacar liggen op slechts 15 minuten rijden. Almeria en de luchthaven bereik je na 50 minuten rijden. Murcia luchthaven is 70 minuten ver.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...