Home    Woonhuis in Albunuelas (LVA793)

Woonhuis in Albunuelas (LVA793)

, Albunuelas,
Granada, 18659, Spain
€55 000 Andalusië
Woonhuis
  • 19
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 198 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Interessant huis om op te knappen. Het is gelegen in Albuñuelas en heeft een royale patio met achteringang en bijna 200m2 bebouwde oppervlakte. De locatie is op loopafstand van alle lokale voorzieningen in het dorp, zoals de tapas bar, buurtsuper, bakker, dokter, en de wekelijkse markt. Parkeren is mogelijk in de hoofdstraat op 5 meter van het huis.

Met de huidige indeling zijn er 3 aparte kamers op de begane grond, plus een badkamer en een bijkeuken met aangrenzende berging. Boven is een open verbinding tussen twee ruime kamers links van de overloop en een aan de voorkant.
Buiten is er een grote open tuin/patio, loodrecht op het huis, met een eigen ingang naar de aangrenzende straat. Er is ook een overdekt gedeelte, en veel ruimte om hoger gelegen terrassen te creëren en bijvoorbeeld een overdekt eet- / zitgedeelte en een buitenkeuken.

Het is zoals op de foto´s goed te zien is een complete renovatie voor diegene die niet bang zijn aan een groot project te beginnen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, we hebben veel extra foto's beschikbaar en we helpen je graag verder.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen