Home    Woonhuis in Albunuelas (LVA602)

Woonhuis in Albunuelas (LVA602)

, Albuñuelas,
Andalusia, 18659, Spain
€99 500 Andalusië
Woonhuis
  • 16
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 155 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Gezellige woning te koop met fantastisch uitzicht! Deze hoekwoning heeft 3 slaapkamers en is gelegen in het mooie dorpje Albuñuelas in de Lecrin Vallei. De locatie is rustig zonder doorgaand verkeer en op loopafstand van alle lokale voorzieningen. Het huis heeft ruime kamers met veel licht door de vele ramen die het fabuleuze uitzicht bieden. Het is voorzien van warm water door gloednieuwe zonnepanelen, nog onder garantie, en het is klaar om zo in te trekken. Op de begane grond zijn twee grote ruimtes nog te ontwikkelen die eventueel kunnen worden verbouwd tot berging en een 2e badkamer.

Indeling:

Begane grond: Entree hal, ruime slaapkamer met prachtige houten balken, 2 open ruimtes om te worden ontwikkeld tot opslag en een badkamer (af- en toevoer van water reeds voorbereid).

1e verdieping: 2persoonsslaapkamer met prachtig uitzicht, kleinere kamer met een Juliet balkon, ook met uitzicht op de Rio Santo kloof, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bovenverdieping: Open woonkamer, met eet/zitkamer en een ingerichte keuken, gescheiden door de trap. Het hoge plafond in combinatie met de vele ramen maken dit een zeer aangename en lichte ruimte met directe toegang tot het terras met uitzicht op de (vaak) met sneeuw bedekte toppen van de bergen van de Sierra Nevada.

Aarzel niet om contact op te nemen over dit mooie dorpshuis, hebben we veel extra foto's beschikbaar.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...