Home    Villa in Vélez-Málaga (16hc049)

Villa in Vélez-Málaga (16hc049)

, Vélez-Málaga,
Andalusia, Spain
€495 000 Costa del Sol
Villa
  • 56
  • 5 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 292 m²

Beschrijving

Artistieke woning met prachtige zichten.
De stijl van dit huis is zeer uniek, de eigenaars hebben het zelf ontworpen en hierdoor heeft het een speciaal gevoel. Ze hebben het eigen gemaakt door authentieke Spaanse elementen te combineren met speciale vormen.
Het kan verschillende doelen dienen, een grote familie woning, kamers verhuren of B&B. De toegang is goed en er zijn verschillende buren nabij maar toch heeft het volledige privacy.
Er zijn twee verdiepingen die volledig van elkaar gescheiden kunnen worden maar via een trap is er ook langs binnen connectie tussen de twee delen. Beneden is er een grote hal, 2 bergingen, een kleine badkamer met douche, living, open keuken met eetkamer, master slaapkamer met en suite badkamer en een zeer groot overdekt terras. Op hetzelfde level vind je ook het zwembad en nog verschillende terrassen terug. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers, eentje met en suite badkamer en nog een gemeenschappelijke badkamer. Deze verdieping heeft zijn eigen toegang en langs de voorkant nog een zeer groot overdekt terras dat in twee gesplitst kan worden voor de twee aangrenzende slaapkamers. Ook de andere twee slaapkamers delen nog een terras met eigen toegang.
Verder is er nog een ruime garage, een extra water deposit van 12.000l, parkeerplaatsen en een onderhoudsvriendelijke tuin.
Kortom, dit eigendom heeft enorm veel potentieel, is gelegen op een prachtige plaats slechts 25 min. van de kust. Een aanrader!

Voorzieningen:
Covered Terrace
Dining Room with Fireplace
En suite
Excellent Condition
For Sale
Garden
Parking
Pool
Sep. guest accommodation

 

Kenmerken

Dakterras
Openhaard
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad gemeenschappelijk

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...