Home    Villa in Orihuela Costa (7623)

Villa in Orihuela Costa (7623)

, Dehesa de Campoamor,
Comunidad Valenciana, Spain
€290 000 Costa Blanca
Villa
  • 21
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 199 m²
Emiel Nillezen
Emiel Nillezen
       

Beschrijving

Deze modern nieuwbouw Villa is gelegen in  Villamartín in de gemeente Orihuela Costa. Het perceel meet 309m2. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 3 complete badkamers en een open keuken. Vanuit de grote woonkamer met veel lichtinval kijkt u uit op de mediterrane tuin. De woning beschikt over een zonnig dakterras van 47m2. Buiten kunt u genieten van een modern gemeenschappelijk zwembad en eventueel een privé zwembad tegen meerprijs. De woning is verdeeld over 2 verdiepingen en u heeft bij ons de mogelijkheid om een extra souterrain van 53m2 onder uw Villa te laten realiseren.
Villamartín is een mooie woonwijk aan de Costa Blanca Zuid in Spanje en biedt u een breed scala aan voorzieningen en diensten. In de omgeving bevindt zich het trendy winkelcentrum Zenia Boulevard, dat 365 dagen per jaar geopend is. In de buurt liggen ook de golfbanen van Villamartin, Real Campoamor en Las Ramblas. Het verzorgde gebied is omringd door scholen, winkelcentra, restaurants en bars.
Deze Villa vormt onderdeel van een kleinschalig Villacomplex aan de Costa Blanca Zuid. De architectuurstijl is speels en uitnodigend. Er zijn verschillende percelen beschikbaar met variërende afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en eventueel over de andere beschikbare modellen. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding op locatie.

Voorzieningen:
Amerikaanse keuken
Veiligheidsdeur
Balkon
Electrische rolluiken
Voorinstallatie Airconditioning
Douche
Telefoonaansluiting
Alarminstallatie
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeergelegenheid
Prive parkeerplaats
Residentiestijl

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...