Home    Villa in Orba (ref 171673)

Villa in Orba (ref 171673)

, Orba,
Alicante, Spain
€395 000 Costa Blanca
Villa
  • 80
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 155 m²
Olea Home
Olea Home
       

Beschrijving

De vrijstaande vrijstaande woning GREGAL 1, bevorderd door OLEA-HOME, is gelegen in het rustige wooncomplex LA FOIA, in de stad van Orba (Alicante). Dit residentiële complex wordt gekenmerkt door de rust en nabijheid van het stedelijk gebied.

Het huis is verdeeld over een verdieping, de rechthoekige veelhoekige begane grond omvat een open keuken met een service kamer in de woonkamer en het zwembad, met twee slaapkamers met gedeelde badkamer en de grote slaapkamer met badkamer in suite. Alle kamers van het huis open naar buiten en ontvangen veel direct natuurlijk licht.

Het huis is direct toegankelijk via de hal. Aan de linkerkant kunnen we het slaapgedeelte vinden. Aan de rechterkant kunnen we de woonkamer, de kitchenette en de service kamer vinden. Tot slot, vanuit de woonkamer en open keuken, het uitzicht strekt zich uit over de hele vallei en het zwembad.

Het huis biedt hoge kwaliteit functies, waar de binnenruimtes combineren de drie elementen die zijn gezocht in de creatie: licht, warmte en DESIGN.

Oppervlakte terrein: 618 m2

Kenmerken

zwembad_prive

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen