Home    Villa in Moraira (ref 184230)

Villa in Moraira (ref 184230)

, Moraira,
Alicante, 03724, Spain
€897 000 Costa Blanca
Villa
  • 75
  • 6 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • 547 m²
Olea Home
Olea Home
       

Beschrijving

Zorgvuldig gerenoveerde vrijstaande villa; met 6 slaapkamers op een groot perceel van 1.362 m2 met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Het centrum van Moraira ligt op slechts 2 minuten rijden. De accommodatie is verdeeld in 3 verdiepingen. Op de kelderverdieping bevinden zich 3 garages, 2 magazijnen en voldoende buitenparkeergelegenheid. Op de eerste verdieping is er een prachtige veranda, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, complete keuken, open terras, zwembad en barbecue of zomerkeuken. Op de bovenste verdieping is er een toegangsporch, eetkamer, woonkamer, volledig uitgeruste keuken met binnen / buiten barbecue, 3 slaapkamers en 1 mooie hoofdslaapkamer met badkamer. Prachtig perceel volledig omheind met tuin en zeer rustige terrassen waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Moraira is een stedelijk centrum van de gemeente Teulada aan de Middellandse Zeekust. Belangrijk internationaal resort, waar veel bezoekers ervoor kiezen om hun zomermaanden door te brengen.

Moraira heeft zeven stranden en baaien met blauwe vlag, u kunt te voet van het ene strand naar het andere gaan langs de route van de uitkijkpunten van Moraira.

Het dorp kan snel worden verkend omdat het stedelijk gebied niet erg uitgebreid is. Moraira biedt een scala aan immense activiteiten, zeeexcursies, wateractiviteiten, multi-avontuur, rondleidingen, enz. Een andere reden om voor Moraira te kiezen, is het warme klimaat dat het het hele jaar door handhaaft en de prachtige gastronomie.

 

Oppervlakte terrein: 1362 m2

Kenmerken

zwembad_prive

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen