Home    Villa in Mojacar (ref API-M0183)

Villa in Mojacar (ref API-M0183)

, Mojacar,
Andalusia, 04638, Spain
€469 950 Andalusië
Villa
  • 57
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Op zoek naar een landelijk gelegen woning met gemakkelijke toegang, privacy en een prachtig uitzicht? Deze villa heeft het allemaal! Deze woning is gelegen tussen Mojacar en Turre, in de Micar-vallei, en is zeer gemakkelijk bereikbaar.
De woning (160m2) is gebouwd naar een zeer hoge standaard, ideaal om het hele jaar door te wonen vermits ze voorzien is van centrale verwarming, airconditioning in de woonkamer en alle slaapkamers, kwaliteits PVC draai- en kiepramen en grote schuifdeuren van vloer tot plafond in de woonkamer, een open haard , …
Het centrale hart van het huis is een grote open woonkamer / eetkamer met een strakke, moderne keuken met alle huishoudtoestellen geïntegreerd en een prachtig eiland. Verder zijn er drie tweepersoons slaapkamers. De master en een grote slaapkamer in Marokkaanse stijl hebben elk een eigen badkamer. De gastenslaapkamer heeft ook een deur die direct leidt naar een binnenplaats met fontein.
Er is nog een derde badkamer, handig gelegen naast de derde slaapkamer.
De villa is omgeven door verschillende patio's en een gemakkelijk te onderhouden tuin met een verscheidenheid aan lokale mediterrane planten en bloemen. Er is een groot zwembad met douche, een verhoogde zithoek met pergola, een buitenbar en verschillende zithoeken, zodat u altijd een schaduwrijk of zonnig plekje vindt. De villa heeft ook een groot dakterras met vrij uitzicht op de natuur en de Micar vallei, een garage / werkschuur en een extra parkeerplaats met een toegangspoort.

De villa is gelegen in een landelijke omgeving, maar toch in de onmiddellijke nabijheid van Mojacar dorp en Turre. De stranden van Mojacar liggen op slechts 7 minuten rijden.
Deze woning biedt een zeer ongewone, maar zeer wenselijke combinatie van privacy, ruimte en rust, maar ook de nabijheid van alle nodige winkels en faciliteiten.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...