Home    Villa in Mojacar (ref API-M0181)

Villa in Mojacar (ref API-M0181)

, Mojacar,
Andalusia, 04638, Spain
€1 400 000 Andalusië
Villa
  • 54
  • 5 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Deze luxe woning is een stijlvolle villa met directe toegang tot het strand gebouwd op een ommuurd perceel van 2066 m2.
U betreedt de villa via een ruime inkomhal met een gastenbadkamer. Aan uw rechterkant komt u in een zeer grote keuken met alle inbouwtoestellen, granieten werkbladen en een ontbijtbar. De keuken geeft uit op een aparte eetkamer. Zowel de eetkamer als de keuken hebben glazen deuren die uitgeven op het fantastisch terras met een spectaculair, vrij uitzicht op zee. De ideale plek om buiten te eten. De indrukwekkende en heldere woonkamer met een hoog balkenplafond en grote panoramische ramen biedt opnieuw ongerept uitzicht op zee en op de tuin. De woonkamer beschikt over een gashaard en 2 sets openslaande deuren naar het terras dat rondom het pand loopt.
EDeze luxe woning is een stijlvolle villa met directe toegang tot het strand gebouwd op een ommuurd perceel van 2066 m2.
U betreedt de villa via een ruime inkomhal met een gastenbadkamer. Aan uw rechterkant komt u in een zeer grote keuken met alle inbouwtoestellen en een ontbijtbar. De keuken geeft uit op een aparte eetkamer. Zowel de eetkamer als de keuken hebben glazen deuren die uitgeven op het fantastisch terras met een spectaculair, vrij uitzicht op zee. De ideale plek om buiten te eten. De indrukwekkende en heldere woonkamer met een hoog balkenplafond en grote panoramische ramen biedt opnieuw ongerept uitzicht op zee en op de tuin. De woonkamer beschikt over 2 sets openslaande deuren naar het terras dat rondom het pand loopt.
Er zijn drie tweepersoonsslaapkamers: een kleinere logeerkamer met ingebouwde kledingkast, een ruime tweede slaapkamer op split-level met een eigen badkamer en de enorme hoofdslaapkamer met een eigen badkamer met jacuzzi. Deze slaapkamer/suite heeft grote draai-kiep ramen die wederom een fantastisch uitzicht op zee bieden.

De villa beschikt over een apart appartement met twee slaapkamers en 1 badkamer (Dit was het oorspronkelijke boothuis van de villa). Het appartement is toegankelijk vanaf het strand of via een buitentrap. Met zijn toplocatie direct aan het strand kan het worden gebruikt voor familie of vrienden wanneer ze op bezoek komen.
Buiten heb je op voldoende parking voor meerdere auto's (aan de voorzijde van het pand), een overdekt terras met zicht op de tuin, een barbecua zone, verschillende terrassen om te genieten van zon of schaduw en een grote tuin met gras, mediterrane planten en bomen, een douche en een privé zwembad van 8 bij 12 dat volledig omringd is door een betegeld terras, ideaal om te zonnebaden.
Deze inspirerende villa is tip top onderhouden en uitgerust volgens de hoogste standaard met behulp van materialen van topkwaliteit en met respect voor de antieke Spaanse stijl: balkenplafonds, een gashaard, draai-kiepramen met dubbele beglazing, warme en koude airconditioning, internet, een elektrische ingang poort,….
Deze woning biedt een zeer ongewone, maar zeer wenselijke combinatie van toplocatie, privacy, ruimte en rust, maar ook de nabijheid van alle dagelijkse winkel- en uitgaanswensen!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...