Home    Villa in Mojacar (ref API-M0150)

Villa in Mojacar (ref API-M0150)

, Mojacar,
Andalusia, 04638, Spain
€795 000 Andalusië
Villa
  • 50
  • 6 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Deze luxe villa is een stijlvolle gerenoveerde woning gebouwd binnen een ommuurd perceel van 1521m2.

U komt de villa binnen via een ruime inkomhal met een gastentoilet. Aan uw linkerhand komt u in de aparte eetkamer met orgineel balkenplafond. Vanuit de eetkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de keuken met alle huishoudtoestellen en granieten werkbladen. Zowel de eetkamer als de keuken hebben openslaande deuren naar een fantastisch achterterras, ideaal om buiten te eten. Rechts van de inkomhal vind je 2 woonkamers. De kleinere kamer met houtkachel wordt momenteel gebruikt als lees- en muziekkamer. De indrukwekkende tweede woonkamer heeft een grote open haard en drie sets openslaande deuren naar de ruime binnenplaats. Op deze binnenplaats vindt u een groot overdekt terras, een buitenbar, een waterpartij en voldoende ruimte voor ligbedden rond het zwembad. De villa heeft twee eenpersoonskamers, een aparte ruime familiebadkamer met ligbad, twee tweepersoonskamers met eigen badkamer met inloopdouche. Er is een vijfde suitekamer met badkamer met inloopdouche en met een aparte zitkamer met houtkachel. Verder is er een zesde tweepersoons slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als een bureau.

Dit inspirerende pand is gerenoveerd en ingericht volgens de hoogste standaard met materialen van topkwaliteit en met respect voor de antieke Spaanse stijl : originele balkenplafonds, verschillende open haarden, originele tegelvloeren, muren met zichtbare rotspartijen, originele houten ramen, … Maar met alle modern comfort: inloopdouches, airconditioning, internet …. Kortom een zeer ongebruikelijke, maar zeer wenselijk combinatie van privacy, ruimte en rust, maar ook de nabijheid van alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen, …!

Aangezien er de mogelijkheid is om de woning nog te vergroten, (extra bebouwbaarheid afhankelijk van de relevante permissies) kan deze villa ook worden omgevormd tot een zeer karakteristieke B & B, een kleine oase in het centrum van Mojacar Playa!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...