Home    Villa in Mijas (18HC033)

Villa in Mijas (18HC033)

, Mijas,
Andalucía, 29650, Spain
€850 000 Costa del Sol
Villa
  • 51
  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 336 m²

Beschrijving

Project van 4 nieuw te bouwen villa’s met uitzicht op zee en gelegen in Mijas Costa, op loopafstand van het dorp La Cala. Alle voorzieningen op slechts een steenworp afstand, ziekenhuis, sportcentrum, supermarkten, winkels, restaurants, markt, openbaar vervoer en zelfs het strand.
Wij bieden 3 verschillende Villa-stijlen (Zafiro, Esmeralda en Rubi). In dit stadium (28/04/18) is de eerste villa in aanbouw, nog twee zullen beginnen met de bouw tegen augustus 2018, het project staat open voor eventuele wijzigingen binnen en buiten de villa om te voldoen aan de specificaties van de koper, eens de vergunning wordt verleend, het bouwproces start en de bouwtijd neemt +/- 12 maanden in beslag.
De voltooiing vindt plaats vanaf november 2018.
Prijzen vanaf 850.000 €

DE VILLA’S:
Vier ruime en lichte luxe villa’s met open indeling, uitzicht op zee, een unieke op maat gemaakte stijl. Elke villa kan worden ontworpen met verschillende configuratieopties om uw ideale huis te creëren met 3 of 4 slaapkamers een grote kelderverdieping met een op zichzelf staand appartement met daglicht en een eigen ingang, samen met een ondergrondse parkeergarage voor 2 auto’s en berging.
Kwalitatief gebouwd met in elk detail de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren aan de behoeften van de klant
Begane grond: ruime open ruimtes die uitmonden in een groot overdekt terras, tuin en privézwembad, met de mogelijkheid om een open of gesloten keuken te hebben en zelfs de mogelijkheid van een extra slaapkamer met een eigen badkamer, ook op dit niveau kan een gastentoilet gevonden worden.
Eerste verdieping: afhankelijk van uw familiebehoeften bieden wij configuraties van 2 of 3 slaapkamers. Met de eigenlijke set krijgt u 3 slaapkamers met 2 badkamers. 2 van de slaapkamers bieden toegang tot een groot terras met uitzicht op zee. De hoofdslaapkamer biedt een inloopkast en een eigen badkamer.
Kelderverdieping: dankzij de onafhankelijke ingang kan dit niveau een op zichzelf staand onafhankelijk appartement met een eigen badkamer en wasruimte bieden, of andere configuraties zoals een fitnessruimte of een ontspanningsruimte. Er zal ook een grote ondergrondse parkeerplaats zijn die groot genoeg is voor 2 auto’s, een machinekamer en een ruime opslagruimte.

SPECIFICATIES VOOR HOGE KWALITEIT

– ECO-gebouw met een zeer laag energieverbruik
– Modern, modern design, ruim, licht en open
– Superieure kwaliteit crème marmeren vloeren van groot formaat die zich uitstrekken naar het terras of eerste klas keramische tegels
– Grijs / zilver aluminium, dubbel glas thermisch en akoestisch geïsoleerd glas van de vloer tot aan het plafond dat zich terugtrekt in een muuruitsparing in de woonkamer
– Luxe ingerichte keukens met 3 verschillende indelingen om uit te kiezen, silestone werkbladen en panelen Bosch apparatuur
– Domotic / Home intelligent systeem bestuurd door smartphone. Volledig geïnstalleerd alarm met rook, waterdetectoren en videofooninvoersysteem
– Volledig geïnstalleerd klimaatsysteem voor verwarming en koeling met de nieuwste aerothermia-technologie, vloerverwarming in de hele villa en zonnepanelen
– Eigen ruime ondergrondse parkeergarage voor 2 voertuigen en grote berging
– Elektrische toegangspoorten tot de accommodatie met op afstand te openen toegang voor auto’s
– Eigen aangelegde tuin met privézwembad
– Automatisch irrigatiesysteem

OPTIONELE EXTRA’S:

– Lift
– Jacuzzi of sauna
– Elektrische veiligheid jaloezieën
– Verwarmd zwembad met automatisch sluitsysteem
– Keuken upgrade-pakket inclusief: bordenwarmer, geïntegreerde koffiezetter, ijsmachine en
wijnkast
– Geluidssystemen en tv-systemen
– Meubelpakketten en binnenhuisarchitecten
– Thuisbioscoop
– Tesla Powerwall voor 100% gratis energieverbruik, bestuurbaar via smartphone
– Enz.

BETAALVOORWAARDEN:

– Stort 15.000 euro met een advocaat, die het eigendom van de markt zal nemen. Het geld blijft op de klantaccount van uw advocaat tot de goedkeuring van de due diligence.
– Uw advocaat zal contact opnemen met de verkoper voor bevestiging van alle details en namens u, doe de due diligence.
– Binnen 30 dagen na de betaling van de reservering en zodra de bouwvergunning is opgesteld, tekent u het contract en betaalt u 30% + btw.
– Na oplevering en certificatie van de constructie, 20% van de verkoopprijs plus btw. Dit wordt gedekt door een wettelijke bankgarantie.
– Het resterende bedrag van 50% van de aankoopprijs, alle kosten en het resterende bedrag van de btw wordt betaald bij ondertekening van de eigendomsbewijs voor uw eigendom en overdracht van de sleutels.
– De uitstekende prijskwaliteitsverhouding en de flexibiliteit van de betaling aangepast aan de behoeften van elke klant maken van onze villa’s een kans die u niet mag missen.

VEILIGE AANKOOP

– Het volledige juridische aankoopproces wordt afgehandeld door gekwalificeerde juristen in Spanje
– Ze zullen alle nodige aandacht aan het bouwproces besteden
– Alle door klanten betaalde bedragen worden gedekt door een bankgarantie
– Een bankgarantie betekent dat alle fondsen worden gegarandeerd door een bank mocht er iets misgaan en

Voorzieningen:

 

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...