Home    Villa in Los Gallardos (ref API-LG0141)

Villa in Los Gallardos (ref API-LG0141)

, Los Gallardos,
Andalusia, Spain
€235 000 Andalusië
Villa
  • 271
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Deze karaktervolle, ruime villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers (135m2) is gebouwd op een perceel van 750m2 aan de rand van Los Gallardos.

Het pand heeft een carport en een toegangspoort waar een stenen pad u naar de tuin leidt met veel mediterrane planten en bomen. Er zijn verschillende terrassen op verschillende niveaus rondom het huis. Het hoofdterras leidt naar het verwarmde zwembad van 8 bij 4, dat wordt omgeven door een ruim betegeld terras, ideaal om te zonnebaden. Op hetzelfde niveau vindt u ook een doucheruimte, een pomphuis en een gereedschapsschuur. Op een ander terras is er een grote jacuzzi met het meest adembenemende uitzicht over het wijdse landschap tot aan de Middellandse Zee!

De villa is toegankelijk via de officiële voordeur, maar de eigenaren gebruiken bijna altijd de deur van de veranda met grote ramen die tijdens de zomermaanden volledig kunnen worden geopend. De veranda heeft opnieuw een spectaculair uitzicht en is waarschijnlijk de meest gebruikte kamer van de woning. Vanuit de veranda komt u in een zeer ruime woonkamer met een pelletbrander, airconditioning (warm en koud) en een plafondventilator. Er is een open keuken met Silestone-werkbladen. De wasmachine, droger en koelkast met vriesgedeelte bevinden zich in een aparte berging.

Vanuit de woonkamer is er ook een rechtstreekse toegang via een boog naar de eetkamer en hier leiden openslaande deuren naar een fantastisch vliegvrij terras, ideaal om buiten te eten.

Terug in de woonkamer leidt een andere boog naar 2 slaapkamers, beide met airconditioning, plafondventilatoren en ingebouwde kasten. Deze slaapkamers worden gescheiden door de grote familiebadkamer met een douche.

Er is een derde onafhankelijke tweepersoonsslaapkamer, toegankelijk via een buitentrap, op de eerste verdieping. Deze kamer, met airconditioning en plafondventilator, heeft opnieuw een spectaculair uitzicht op het landschap en de zee. Er is een en-suite badkamer met douche, waardoor deze slaapkamer de ideale afzonderlijke gastenaccommodatie is.

Deze villa is gelegen in een klein gehucht van slechts 8 villa's, en hoewel het landelijk gelegen is , ligt het huis op slechts 10 minuten rijden van de dorpen Antas en Los Gallardos.

In beide dorpen vindt u alle dagelijkse voorzieningen, waaronder bars, restaurants, winkels, supermarkten, banken, apotheek en een wekelijkse markt. Iets dichterbij is het Miraflores Camping-complex, met een ruim buitenteeras, een bar en restaurant met airconditioning, waar internationale en Spaanse gerechten worden geserveerd. Miraflores organiseert regelmatig evenementen: dartstornooien, domino en pool avonden tot bingo, quizzen en zaterdagavondmuziek.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...