Home    Villa in Hinojares (ref API-JA0100)

Villa in Hinojares (ref API-JA0100)

, Hinojares,
Andalusia, 23486, Spain
€495 000 Andalusië
Villa
  • 43
  • 7 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Casa Cabritos is een vrijstaande omgebouwde schuur op een perceel van 4000 m2, ongeveer 150 meter van het centrum van het dorp Hinojares (provincie Jaen).

Rondom de woning zijn er 4 terrassen met olijfbomen en een variëteit aan fruitbomen met uitzicht op de vallei. Er zijn geen directe buren, dus het is zeer rustig en vredig, maar toch niet ver van het dorp.

De schuur werd 12 jaar geleden volledig gerenoveerd tot een uitzonderlijk hoge standaard door lokale, professionele vakmensen. Daarom zijn alle items zoals ramen, houtwerk, elektra, sanitair, toiletten, baden enz. Niet ouder dan 12 jaar.

Dit luxueuze gebouw (20m lang en 9m breed), met uitzondering van alle terrassen en de stookruimte. Totale bouwgrootte van 395m2, verdeeld over 2 verdiepingen.

De woning beschikt over een keuken in Amerikaanse stijl, een ruime hal en overloop, een aparte woonkamer, een studeerkamer, 6/7 slaapkamers, 3 badkamers en een vestiaire, airconditioning, een sauna, een spa voor 6 personen en een 8 x 4 m bij 1,5 m diep zwembad met uitgebreide schaduwrijke plekken,een buitenbar met koelkast en gootsteen, gashaard / BBQ, groot ligbed met gordijnen en een kleedkamer. Er is een carport en een houten schuur.

De buitenmuren zijn ongeveer 20 cm dik met 5 cm muurisolatie. Het dak is volledig geïsoleerd. Dit zorgt voor een koel gevoel in de zomer en behoudt de warmte in de winter.

Alle buitendeuren en ramen zijn voorzien van dubbel glas met luiken en horren. De ramen op de begane grond zijn voorzien van metalen grillen (typische Andalusisch kenmerk). De benedenverdieping heeft een plafondhoogte van bijna 3 meter en de bovenverdieping bijna 2,7 meter, wat ee zeer ruimetelijk gevoel geeft.

Warm water wordt geleverd door 2 grote tanks. De woning beschikt over centrale verwarming en 2 extra houtkachels.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...