Home    Villa in Alcalalí (ref 242111)

Villa in Alcalalí (ref 242111)

, Alcalalí,
Alicante, 03728, Spain
€350 000 Costa Blanca
Villa
  • 10
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 149 m²
Olea Home
Olea Home
       

Beschrijving

Het onafhankelijke vrijstaande huis Benarrosa tuin 108 is gebouwd door OLEA-HOME. De villa bevindt zich in het rustige wooncomplex van Benarrosa Garden in Alcalali. Dit wooncomplex wordt gekenmerkt door rust en in de Jalón Vallei met uitstekende verbindingen met de belangrijkste gemeenten van de Marina Alta.

Het huis is verdeeld over één verdieping en is verdeeld in twee delen. Aan de ene kant is er de slaapkamer, waar er 2 tweepersoonsslaapkamers en een met een in suite badkamer en een gastentoilet. Aan de andere kant is er het gebied waar er een kitchenette is die opengaat naar de woon-eetkamer. De keuken is een van de belangrijkste kamers in het huis. Premium keramische afwerkingen combineren perfect met de modulaire keuken voorgesteld volgens plan. De keuken is verbonden met de wasruimte en is met de buitenkant. De woonkamer heeft grote ramen om te genieten van het uitzicht en om toegang te krijgen tot het terras en het zwembad.

Het perceel zal volledig worden omheind met parkeerplaats en de toegang tot het perceel zal worden via een gemotoriseerde schuifdeur en een voetgangersdeur.

Tuin aan beide zijden van het huis.

Oppervlakte terrein: 830 m2

Kenmerken

zwembad_prive

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...