Home    Villa in Aguilas (ref API-AG0100)

Villa in Aguilas (ref API-AG0100)

, Aguilas,
Region of Murcia, Spain
€256 000 Andalusië
Villa
  • 46
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Residencial Isla del Fraile Villas ligt in de exclusieve urbanisatie Isla del Fraile, in Aguilas, een uitzonderlijke omgeving aan de Costa Calida op slechts 50 minuten van de nieuwe luchthaven van Murcia of Almeria en 1 uur 30 minuten van de luchthaven van Alicante.
De residentie bestaat uit 14 exclusieve villa's met 3 slaapkamers met modern design, kwalitatief hoogstaande materialen en functionaliteit. Alle villa´s bieden een fantastisch uitzicht over de golf van de urbanisatie van Isla del Fraile en de bergen die het gebied omringen. Elke villa beschikt over een grote woonkamer
Kamer, een ingerichte keuken, 3 badkamers & 3 slaapkamers en een zeer ruim terras. Het dak kan omgevormd worden (op vraag) tot een reusachtig dakterras met prachtige zichten. Elke villa staat op een eigen perceel (180 tot 270 m2) en beschikt over een eigen zwembad en parkeerplaats.
Isla del Fraile Villas ligt in een exclusieve urbanisatie, met directe toegang tot een uniek strand van de urbanisatie. Bovendien is het gebied dichtbij
Aguilas Shopping center, vele winkels, bars en restaurants, etc. De urbanisatie heeft een eigen restaurant, hotel en sportfaciliteiten, kortom de ideale omgeving om in alle rust te genieten van de Spaanse levensstijl!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...