Home    Rural Properties in Zahara de la Sierra (ref 381)

Rural Properties in Zahara de la Sierra (ref 381)

, Zahara de la Sierra,
Cádiz, 11688, Spain
€900 000 Andalusië
Rural Properties
  • 37
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 238 m²
Al Inmo
Al Inmo
       

Beschrijving

10 ha onafgewerkte camping met restaurant en woning in een zeer toeristisch gebied naast het strand van Arroyomolinos aan het meer van Zahara de la Sierra.
In 2010 werd het project om de camping te maken goedgekeurd. Het gebouw van het restaurant op de begane grond en de woning op de eerste verdieping is afgewerkt en reeds in gebruik genomen. Met een kleine facelift is het restaurant klaar om zijn deuren weer voor het publiek te openen. Ook het appartement is intrekkensklaar.
Het is een uitgelezen kans voor ondernemers die van aanpakken weten aangezien deze regio een camping hard nodig heeft. Vanwege het meer, het natuurpark Sierra de Grazalema, Zahara de la Sierra uitgeroepen tot een van de mooiste witte dorpen van Spanje, het toeristische strand van Arroyomolinos en om duizenden andere redenen is dit project al succesvol voordat u begint !

De woning telt 4 slaapkamers, een badkamer, een woonkamer, een volledig ingerichte keuken met ingemaakte voorraadkast en een mooi dakterras. Het heeft centrale verwarming, een open haard, airconditioning in de woonkamer en dubbele beglazing. Hier woon je in alle rust en privacy terwijl je thuis werkt! Beneden is het restaurant met een industriële keuken en een ruimte voor de campingreceptie. Makkelijker kan het leven niet zijn. Vaarwel woon-werkverkeer.

Het complex zit op 10 ha grond met + – 1.000 olijfbomen. De olijfgaard ontvangt subsidies van + – 7.000 euro per jaar en in de campagne van 2019 werd 34 ton olijven geplukt!

Het complex beschikt over stadswater, Arroyomolinos ‘eigen water en water van een bron gelegen op het domein zelf. De zuiveringsinstallatie heeft een capaciteit voor 200p.
De electriciteit komt ook van het openbare netwerk en is driefasig.
Er is al meer dan 500.000 euro geïnvesteerd. Wat nog moet gebeuren is de aanleg van de wegen, de percelen (40 plaatsen), het zwembad, …
Dit complex is te koop, maar een huur met koopoptie zou een andere manier zijn om het leven van uw dromen te verwerven.
Houd je van natuur, interactie met mensen op vakantie, frisse lucht, thuiswerken? Waar wacht je nog op? Arroyomolinos en wij wachten op u!

Oppervlakte terrein: 10 m2

Voorzieningen:

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...