Home    Middle Floor Appartement in la cala (ref B217NA)

Middle Floor Appartement in la cala (ref B217NA)

, la cala,
Málaga, Spain
€384 000 Costa del Sol
Middle Floor Apartment
  • 10
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 92 m²

Beschrijving

Prijsklasse 384.000 Euro – 1.199.000 Euro
2 & 3 slaapkamers appartementen & penthouses
Een unieke luxe urbanisatie in het hart van de Costa del Sol. Dit project is kwaliteit van leven omringd door een natuurlijke omgeving. Het ongeëvenaarde uitzicht op de golfbaan en het panoramisch zeezicht zijn adembenemend en geven het gevoel van welzijn, vrede en harmonie. 
In nauw contact met de natuur, met bergpaadjes, witte zandstranden en baaitjes maken dit project een zeer gewilde locatie. Zij bieden u moderne huizen met ruime open kamers met de zorgvuldig ontworpen foor plannen van Scandinavische stijl, waar u kunt verblijven gedurende het hele jaar en geniet van het perfecte klimaat van de Costa del Sol en de mediterrane manier van leven. 
De woningen zijn verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping en penthouses en hebben twee, drie en vier slaapkamers, aangepast aan ieders behoefte en voorkeur. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten oa tuinen met mediterrane / tropische beplanting en zwembaden, evenals een eigen parkeerplaats voor iedere bewoner.
De ligging is op slechts enkele minuten van de luchthaven, Marbella of Malaga en niet ver van tweetalige scholen hier aan de Costa del Sol. De liggimg is ook ideaal voor residenten en de tweede huizen bezitter, door de veelal internationale omgeving zoals bv Calahonda, Riviera, La Cala de Mijas of Fuengirola. De positie is slechts op 2 minuten afstand van de snelweg AP-7, en maakt het mogelijk om in Marbella of Puerto Banús te staan in slechts 15 minuten 
Daarnaast kan men van La Cala de Mijas of Fuengirola profiteren van directe verbindingen met het openbaar vervoer naar alle centrale punten, waardoor het mogelijk wordt op de luchthaven met de trein in 45 minuten te bereiken en ook op het AVE station van de hoge-snelheidstreinen.

Oppervlakte terrein: 0 m2

Voorzieningen:

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen