Home    Landhuis in Viñuela (17HC054)

Landhuis in Viñuela (17HC054)

, Viñuela,
Andalusia, 29712, Spain
€499 950 Costa del Sol
Landhuis
  • 47
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 157 m²

Beschrijving

Fantastische, zeer degelijk gebouwde villa, gelegen op een glooiend en volledig omheind plot van 6.200 m2. Deze villa dateert van 2003 en er werd absoluut niet bespaard op de uitvoering van fundering of structuur. Bij de verkoop zal de eigenaar dan ook een volledig bouwkundig dossier over handigen.
Deze mooie woning is gebouwd in twee verdiepingen. Via de voordeur kom je binnen in een zeer lichte inkomhal met trap naar de “master” slaapkamer. Loop je verder dan kom je in een ruime leefruimte met eet- en zithoek. Twee balkondeuren geven je vanuit deze living toegang tot een overdekt terras van ongeveer 50 m2. Aansluitend op de eethoek is er een grote en volledig uitgeruste keuken van waaruit je opnieuw toegang hebt tot het overdekte terras. Verder zijn er op het gelijkvloers nog een dubbele slaapkamer met gasten badkamer, een kleine kamer dat dienst kan doen als bureel en een tweede grote slaapkamer met ensuite badkamer.
De “master” slaapkamer met privé badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft toegang tot een dakterras en extra bergruimte. Vanaf het dakterras heb je weidse zichten over de vallei en de berg Maroma.
Vóór de woning ligt er een 10 m x 5m zout water zwembad, omgeven door een ruim terras en volgroeide tuin.
Extra kwaliteiten: drie-fase electriciteit, geïsoleerde en dubbele buitenmuren, dubbel glas en horren, 4.000 liter watertank, airco in living en master slaapkamer, zonne panelen,…
Deze kwalitatieve woning met prachtige zichten is zeker een bezoek waard!

Voorzieningen:
Air Conditioning
Built to High Standards
Ceiling Fans
Covered Terrace
Double Glazing
Fitted Kitchen
Fitted Wardrobes
Landscaped Gardens
Olive trees
Private pool
Roof Terrace
Satellite TV
Solar Heated Water

 

Kenmerken

Airco
Dakterras
Zwembad privé

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...