Home    Landhuis in Sedella (18HC063)

Landhuis in Sedella (18HC063)

, Sedella,
Andalucía, 29715, Spain
€475 000 Costa del Sol
Landhuis
  • 41
  • 5 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 217 m²

Beschrijving

Prachtig gelegen rurale villa bestaande uit een hoofdwoning met drie slaapkamers en twee aparte gastenkamers. Aan de voet van het natuurpark en slechts op 35 minuten rijden van zee vind je deze unieke woning temidden van de olijfbomen, planten en bloemen. Deze villa is gelegen op de flank van een zuidoost geörienteerde heuvel met zeezicht vanaf het ruime terras bij de leefruimte. De woning is opgebouwd rondom een interne patio waar de eigenaars momenteel enkele zithoekjes hebben gecreëerd. Vanaf de patio kom je in een mooie moderne en open keuken, voorzien van alle nodige apparatuur. Aansluitend kan je naar een uitzonderlijk grote en modern ingerichte leefruimte. Muurhoge raampartijen zorgen hier niet alleen voor het natuurlijke daglicht maar brengen de omliggende natuur naar de woonkamer. Hier kan je ten volle genieten van een stukje andalusisch landschap. Absolute pluspunten zijn ook de hoge plafonds, de hout- en pellet kachel en de airconditioning.
Vanuit de keuken heb je via een klein portaal toegang tot de hoofdslaapkamer, een tweede dubbele slaapkamer en een privé badkamer. Vanuit deze kamer kan je via raamdeuren naar het achtergelegen terras en tuin.
Gaan we terug naar de patio dan hebben we van daaruit toegang tot een derde slaapkamer met privé badkamer. De twee overige dubbele slaapkamers met elk hun privé badkamer en buitenterras liggen apart van de woning en bieden je gasten ten volle hun privacy. Alle slaapkamers zijn voorzien van air conditioning warm en koud. Doorheen de tuin loopt een volledig aangelegd pad en traptreden brengen je naar het hogerop gelegen prachtige zwembad. Dit zwembad met zonneterras wordt gedeeld met 7 omliggende woningen en is dan ook altijd in perfecte conditie. Gaan we via de trap opnieuw naar beneden dan hebben de eigenaars nog voor verschillende relax hoekjes gezorgd vooraleer je bij een ruim zonneterras komt. Dit terras is zeer privé gelegen, temidden van het groen waar volgroeide bomen voor de nodige schaduw zorgen. Voorraan bij de woning, in aansluiting met de leefruimte is er nog een prachtig terras met fantastische zichten over de heuvels tot aan zee. Beneden dit terras is er een houten terras met jacuzzi, een ideale plek om te onthaasten. Kortom, ben je op zoek naar een ruraal gelegen villa met goede toegang en temidden van een groene oase, dan is een bezoek aan dit eigendom zeker de moeite waard.

Voorzieningen:
5-10 minutes to shops
Air Conditioning Hot/Cold
Aluminium Carpentry
Barbecue
Community Pool
Community Well Water
Dining Room with Fireplace
Double Glazing
En suite shower room
Excellent Condition
Good Road Access
Internet connection
Jacuzzi
Living room with dining area
Living room with fireplace

 

Kenmerken

Airco
Jacuzzi / hottub
Openhaard
Tuin

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...