Home    Landhuis in Sedella (18HC026)

Landhuis in Sedella (18HC026)

, Sedella,
Andalucía, 29715, Spain
€219 000 Costa del Sol
Landhuis
  • 77
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 195 m²

Beschrijving

Ruime woning gelegen in een landelijke omgeving, ideaal voor echte natuurliefhebbers. Deze woning is gelegen op een afgelegen rustige plek tussen de dorpen Sedella en Arenas. Het huis en het zwembad zijn op één niveau gebouwd. Alle kamers hebben houten raam-deuren met de typisch Andalusische luiken. U komt het huis binnen in een ruime leefruimte met eetkamer en zithoek met houtkachel. In aansluiting met de eetkamer is er een rustieke keuken met een decoratief balkenplafond. Vanuit de woonkamer komt u in een gang die u toegang geeft tot drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met eigen badkamer en raam- deuren die toegang geven naar buiten. De hoofdslaapkamer heeft een extra kleedkamer die momenteel wordt gebruikt als slaapruimte met een slaapbank.
Het absolute voordeel van deze woning is het overdekte terras van 45 m2 aan de voorkant, waar u kunt genieten van de rust van de natuur. Naast het huis is er een 7×3 meter zwembad met Romeinse treden, ideaal om af te koelen in de zomer.
De toegang vanaf de hoofdweg is ongeveer 4-5 km onverharde weg en 6 km naar de dichtstbijzijnde dorpen. De kust is ongeveer 35 minuten rijden. Als u op zoek bent naar een privé en afgelegen locatie dan is dit zeker een bezichtiging waard!

Voorzieningen:
Covered Terrace
Dining Room with Fireplace
Dressing Room
En suite shower room
Ideal for Country Lovers
Mountain View
Pre-installed Air-Conditioning
Private pool
Satellite TV
Solar Panels
Unfenced Plot
Utility Room
Water Deposit
Wood Carpentry

 

Kenmerken

Dakterras
Openhaard
Opslagruimte
Zwembad privé

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...