Home    Landhuis in Coripe

Landhuis in Coripe

Coripe,
Spain
€115 000 Andalusië
Landhuis
  • 156
  • 1 Slaapkamer
  • 1 Badkamers
  • 50 m²
Al Inmo
Al Inmo
       

Beschrijving

Landhuis aan de rand van Coripe, een Andalusisch dorp op de route van de Via Verde tussen Olvera en Puerto Serrano.
Het huis, gelegen op 6.500 m² grond, bevindt zich aan de rand van het dorp en biedt u de rust van het platteland en tegelijkertijd de nabijheid en het comfort van alle voorzieningen die Coripe te bieden heeft.
Het huis bestaat uit een open woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche. Er is tevens een garage en een berging.
Vanuit de woon-eetkamer hebben we toegang tot de veranda en de tuin met zwembad met een prachtig uitzicht op de omgeving.
Zowel door zijn prijs als door zijn locatie is dit een buitenkans. Coripe ligt in de Sierra de Algodonales, aan de samenvloeiing van de Guadalporcún-stroom met de rivier Guadalete. Het ligt op de grens van de provincies Sevilla en Cádiz.
Het oude treinstation is gerestaureerd en ligt in het midden van Vía Verde, een ideale bestemming voor sportliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de inheemse flora en fauna. Coripe heeft een van de beste observatoria van de Leonardo-gier in Spanje en is een van de belangrijkste broedgebieden van ons continent.
Laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...