Home    Landhuis in Comares (18HC053B)

Landhuis in Comares (18HC053B)

, Comares,
Andalucía, 29195, Spain
€430 000 Costa del Sol
Landhuis
  • 45
  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 319 m²

Beschrijving

Authentieke landelijke woning met twee gastenverblijven, groot zwembad en fantastische zichten over de Axarquia vallei en naar de mediterraanse kust. Dit eigendom zou perfect als een landelijke B&B kunnen fungeren. De toegang van de woning is direct vanaf de hoofdweg, dus geen onverharde hobbelige wegen. Vanaf de ruime parkeerplaats loop je naar een gemeenschappelijke patio met een 10 x 6 meter zwembad. De hoofdwoning (196 m2) bestaat uit een mooi overdekt terras die momenteel is ingericht als buitenlounge. Vanaf de inkom hal heb je toegang naar een gastenbadkamer met gemozaiekte inloopdouche. Eveneens vanuit de inkomhal kan je naar een mooi open plan leefruimte met gezellige zithoek en haardvuur. Deze ruimte is een weerspiegeling van de typisch andalusische “cortijo” bouwstijl. Een voorbeeld is het plafond met de houten balken en riet of de typisch houten buitenschrijnwerk met luikjes. Aansluitend op deze ruimte is ere en aparte eetkamer en ruime keuken, voorzien van alle nodige apparatuur. Vuit de zithoek kan je met de trap naar de bovenste verdieping. Hier id ere en dubbele slaapkamer en een hoofdslaapkamer met dressing. Beiden delen een grote vernieuwde badkamer voorzien van inloopdouche en ligbad. Rondom de hoofdwoning werden nog verschillende zithoekjes gecreeerd en loop je via een padje naar een werkatelier. Gaan we opnieuw naar de gemeenschappelijke patio dan is er toegang tot het eerste bijgebouw. Deze volwaardige woning (90 m2) bestaat uit een gelijkvloers en verdiep. Op het gelijkvloers zit er een overdekt terras, een leefruimte en een basic keuken met aansluitend een slaapkamer. De bovenverdieping heeft een zeer grote slaapkamer en badkamer. Ook in deze woning komen de authentieke bouw elementen zoals houten balken plafond en raamwerk met luiken terug. Mits enkele kleine aanpassingen is deze -casita- perfect verhuurbaar. Van het terras rondom het zwembad kan je naar een naastgelegen terras met prachtige zichten naar de berg Maroma toe.
Dit alles is gelegen op een terrein bestaande uit verschillende vlakke stukken en met nog enkele bijgebouwen (24 m2 + 9m2). De zichten zijn fantastisch, afhankelijk van het terras dat je kiest geniet je ofwel van de vallei en de Maroma ofwel van het zicht op de verschillende dorpen met in de verte de zee.
Kortom, dit eigendom bestaande uit twee volwaardige woningen heeft enorm veel potentieel voor het runnen van een kleinschalig bedrijf met verhuur.
Indien er interesse zou zijn in aankoop van alles kijk dan naar de referenties 18HC053B en 18HC053C
18HC053A Volledig complex: 630.000€
18HC053B Hoofdwoning + casita: 460.000€
18HC053C Casa arriba (zonder zwembad): 180.000€

Voorzieningen:

 

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...