Home    Landhuis in Albunuelas (LVA798)

Landhuis in Albunuelas (LVA798)

, Albunuelas,
Granada, 18659, Spain
€249 000 Andalusië
Landhuis
  • 40
  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 200 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Buitenkans! Huis te koop, met privézwembad en buitenkeuken met panoramisch uitzicht in de gewilde Lecrin Vallei. Het huis in rustieke, cortijo stijl, biedt ruimte aan 4 slaapkamers en 2 badkamers, het heeft een knusse woonkamer met openhaard en de overdekte veranda is het verlengstuk van de woonkamer. Voor deze veranda is een verhoogd terras met fabuleus uitzicht dat de ideale plek is om de zorgen van alledag te vergeten. Legaal geregistreerd met verhuurlicentie; klaar om zo in te trekken of te verhuren.

Locatie; Ideaal gelegen halverwege de Koninklijke stad Granada en de Middellandse zee, beide op minder dan een half uur rijden, en op slechts 5 minuten met de auto van 2 gezellige dorpjes (Restábal en Albuñuelas).

Extra: centrale verwarming op dieselolie, + losse pallet brander én openhaard. Aangesloten op water en elektriciteit met een apart systeem voor irrigatiewater. Buitenkeuken met ijskast, BBQ en plancha en voldoende bergruimte. Parkeerplaats op eigen grond, goede toegang.

Neem gerust contact op indien u vragen heeft of graag meer foto’s en/of een plattegrond wilt ontvangen, we helpen u graag verder.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen