Home    Herenhuis in Niguelas (LVA814)

Herenhuis in Niguelas (LVA814)

, Niguelas,
Granada, 18657, Spain
€198 000 Andalusië
Herenhuis
  • 18
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 226 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Verlang je ernaar om die balans tussen werk en privé te vinden? Dit is je kans: een prachtige woning aan de rand van het populaire dorpje Niguelas, in de Lecrin Vallei, met een enorme loods op het eigen terrein.

Het huis (90m2) is gelijkvloers met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het is ongeveer 15 jaar geleden gebouwd en is modern en licht, met ruime kamers en een zeer praktische indeling. Het heeft een patiotuin met privézwembad en parkeergelegenheid op eigen terrein.

De loods/ werkplaats is ongeveer 130 m2, met toegang voor auto's en geschikt te maken voor bijna alle soorten ondernemingen. Aan de achterzijde bevindt zich een zelfstandig appartement met 1 slaapkamer, waardoor het geheel uitermate veelzijdig is. Er is dubbele beglazing, warm water door zonne-energie, centrale verwarming die wordt geleverd door een biomassaketel met amandelschillen, en het hoofdgebouw is eveneens voorzien van airconditioning.

Indeling:

Bij de voordeur is een overdekte veranda. De woonkamer is open, met een eetkamer aan het raam, en een moderne open keuken met ontbijtbar en een mooie open haard bij het zitgedeelte. Het huis is voorzien van centrale vloerverwarming en heeft ook airconditioning. Een zeer handige en ruime bijkeuken bevindt zich net naast de keuken. Een gewelfde gang leidt naar de twee tweepersoonsslaapkamers en een moderne badkamer.

Buiten: de binnentuin biedt veel privacy, met diverse zitjes en een privézwembad (5.5 x 3m).

Aan de achterkant van de binnenplaats is toegang tot de loods/ werkplaats met de eco-centrale verwarming, een open haard en garagedeuren voor toegang voor voertuigen. Deze ruimte is erg groot en biedt de mogelijkheid om een bedrijf te runnen of allerlei hobby's na te streven, van kunstenaars- of smid-atelier tot het huisvesten van een klassieke autocollectie. Het wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht!

Het aparte appartement aan de achterzijde heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer en een open woonkamer met uitgeruste keuken. Dit gedeelte heeft centrale verwarming via radiatoren.

Met fantastische wandel- en fietsroutes voor de deur en de ligging in een mooi dorp met winkels, restaurants en bars, alle maal op loopafstand, kan dit echt de perfecte combinatie zijn.

We hebben veel extra foto's en plattegronden beschikbaar op aanvraag, dus neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag verder.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...