Home    Herenhuis in Niguelas (LVA756)

Herenhuis in Niguelas (LVA756)

, Niguelas,
Granada, 18657, Spain
€109 000 Andalusië
Herenhuis
  • 22
  • 5 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 238 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Groot huis te koop in het populaire dorp Niguelas; op slechts 2 minuten lopen naar het centrale dorpsplein, op een hoek met goede toegang en parkeergelegenheid in de straat. Het huis is bouwkundig in orde met een nieuw dak, veel kamers en uitzicht over het dorp en op de bergen. De huidige indeling biedt ruimte aan 3 ontvangstruimten, een keuken met bijkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, opslagruimte, potentiële garage en dakterrassen op twee niveaus. Het is gemakkelijk om waarde toe te voegen door het huis te moderniseren en opnieuw in te richten. Het is ook een ideale woning om te verbouwen tot B&B of als heerlijke ruime gezinswoning voor (samengestelde) families, en/of mensen met veel gasten.

Indeling

Begane grond: 3 grote kamers, ruime keuken, ruime bijkeuken, doucheruimte en een royale berging.
Een brede trap leidt naar de eerste verdieping met: 5 slaapkamers en een badkamer.

Eén dakterras is toegankelijk via de hoofdtrap terwijl de andere momenteel een ladder heeft vanuit een van de slaapkamers. Dit kan gemakkelijk worden verbeterd door het terras op de eerste verdieping uit te breiden en een buitentrap te creëren.

Het dorp: Nigüelas heeft zeer goede lokale voorzieningen, waaronder verschillende bars, restaurants, winkels, apotheek, ijssalon, goede scholen, kinderdagverblijf en een theater. Het is zeer goed bereikbaar en ligt op minder dan een half uur rijden van zowel Granada stad als van het strand.

Dit huis moet echt gezien worden om op waarde te schatten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, we hebben veel extra foto’s en we helpen u graag bij het zoeken naar de juiste woning.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...