Home    Herenhuis in Mondujar (LVA271)

Herenhuis in Mondujar (LVA271)

, Mondujar,
Granada, 18656, Spain
€190 000 Andalusië
Herenhuis
  • 31
  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 180 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Dit prachtige nieuwbouw huis is onderdeel van een klein complex met 6 andere huizen. Het heeft een gezamenlijke tuin met zwembad en is gelegen op een uitzonderlijk goede locatie met prachtig uitzicht en perfecte toegang. In totaal heeft het 4 slaapkamers en 2 badkamers, een zeer grote en lichte woonkamer met open keuken en diverse terrassen met vrij uitzicht naar de bergen en het dorp.

Indeling:

Op de begane grond zijn twee grote slaapkamers en een badkamer. De woonkamer ligt op de eerste verdieping om zo optimaal van het fantastische uitzicht te genieten. De woonkamer is licht en ruim en heeft 2 Franse balkons aan de tuinzijde en openslaande deuren naar een groot terras. De open keuken is modern en voorzien van apparatuur. Op dezelfde verdieping is ook een apart toilet en een zeer grote slaapkamer met en-suite badkamer. Op de tweede verdieping is nog een vierde slaapkamer die eventueel ook als studeerkamer gebruikt kan worden, verder heeft het een groot terras U-vormig terras met vrij uitzicht naar alle kanten.

Extra: warm water op zonne-energie (200l. Tank, met 50 liter back-up systeem), alle kamers zijn voorzien van geïntegreerde bedrading voor satelliet TV, telefoon en ADSL- Internet. Alle ramen zijn dubbel glas en de afwerking van de gehele bouw is van zeer hoge kwaliteit.

Dit complex heeft een grote parkeergarage met ruimte beschikbaar vanaf 10.000 € voor 20m2. U mag een parkeerplaats combineren met een gesloten opslagruimte.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen