Home    Geschakelde woning in Torre del Mar (18HC024)

Geschakelde woning in Torre del Mar (18HC024)

, Torre del Mar,
Andalusia, Spain
€293 000 Costa del Sol
Geschakelde woning
  • 65
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 210 m²

Beschrijving

Dit is een exclusieve urbanisatie bestaande uit 12 geschakelde woningen met 3 slaapkamers, gelijkvloers gebouwd en met gemeenschappelijke tuin en zwembad. Hier kan u genieten van het buitenleven dichtbij de zee, zonder de veiligheid en privacy op te geven die alleen een gesloten gemeenschap u kan bieden. Als het licht de hoofdrol speelt in dit project, is comfort uw partner.
De ruimtelijkheid van de volumes onderscheidt elk huis en alle kamers communiceren met de centrale patio. De zuivere lijnen en de grote ramen vermengen zich met het mediterrane wit, waardoor alle charme van de Andalusische dorpen rond het hart van uw nieuwe huis behouden blijft: de interne Andalusische patio.
Een centrale binnenplaats die elke kamer vult met licht en waardoor u kan genieten van het buitenleven zonder uw woning te verlaten… Dit nieuwbouwproject is gelegen nabij de snelweg, ongeveer 30 minuten van het centrum van Malaga en op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven en minder dan anderhalf uur van Granada en zijn skigebied.
De perfecte plek om te verblijven en te genieten van het Mediterrane leven.

Prijzen vanaf 293.000€ tot 330.000€

Voorzieningen:

 

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...