Home    Bungalow in San Juan De Los Terreros (ref API-SJ0139)

Bungalow in San Juan De Los Terreros (ref API-SJ0139)

, San Juan De Los Terreros,
Andalusia, Spain
€133 000 Andalusië
Bungalow
  • 124
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Halfopen bebouwing (79,50 m2) op een privéperceel (150m2) in San Juan de los Terreros. Deze woning bevindt zich in een complex met individuele huizen, elk met een eigen, klein privéperceel.
Het huis beschikt over een overdekt terras bij de ingang, een woonkamer /eetkamerl, 2 slaapkamers, een ruime volledig gerenoveerde badkamer met inloopdouche,een apart toilet, een berging, wasruimte en een volledig uitgeruste grote open keuken met alle inbouw apparatuur. Deze keuken werd volledig vernieuwd en uitgebreid door de eigenaars (alles volledig geregistreerd).
De woning wordt gemeubileerd verkocht en beschikt over airconditioning in de lounge (warm / koud) en slaapkamer, grillen, luiken en horren.
Bij de ingang van het huis vindt u een overdekt terras en een zonnige, kleine privé tuin Er is ook een prachtig dakterras.
De urbanisatie ligt in een rustige buurt van San Juan de los Terreros, op slechts 5 minuten van het strand.
San Juan de los Terreros is bekend om zijn prachtige stranden. Het een uitstekende familie strand met helder water zonder golven , gouden zand , toegang voor rolstoelgebruikers en een wandeldijk met een aantal strand bars.
Voor de kust van San Juan de los Terreros zijn twee kleine eilandjes van vulkanische natuur , Terreros en Negra.
De meest beroemde bezienswaardigheid van Terreros is het kasteel van San Juan, gebouwd in 1764 op een berg van waaruit je op een heldere dag zicht hebt over de gehele kustlijn van Almeria tot Murcia .
1 uur van de luchthaven van Almeria , 45 minuten van de luchthaven van Murcia en 1,5 uur van Alicante .

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...