Home    Bouwkavel in Algodonales (ref 304)

Bouwkavel in Algodonales (ref 304)

, Algodonales,
Cádiz, 11680, Spain
€375 000 Andalusië
Land
  • 76
  • 0 Slaapkamer
  • 0 Badkamers
  • 453 m²
Al Inmo
Al Inmo
       

Beschrijving

Groot perceel bouwgrond en landbouwgrond van ongeveer 9.300 m2 met elektriciteit en leidingwater, gelegen aan de ingang van Algodonales.
Dit land ligt aan een brede toegangsweg die zelfs met grote vrachtwagens zeer toegankelijk is, volledig omheind en met een prachtig uitzicht op de Sierra de Lijar aan de ene kant en de Sierra de Grazalema aan de andere.
In het eerste deel van het perceel, dat bouwgrond is, vinden we verschillende gebouwen voor agrarisch gebruik, waarvan de belangrijkste een magazijn van meer dan 400 m2 is. Dit gebouw is omgeven door een verscheidenheid aan fruitbomen zoals sinaasappel, pruimen, citroen, enz.
De achterkant van het land is landbouwgrond en grenst aan een beekje. Naast water uit deze beek, is het een gebied met veel water vanwege de nabijheid van de Fuente Alta, waardoor dit land ideaal is voor geïrrigeerde gewassen. Er is een zeer productieve boomgaard waar een grote verscheidenheid aan groenten en fruit wordt verbouwd, zoals te zien is op de foto’s.
Zoals reeds vermeld, biedt dit eigendom u verscheidene mogelijkheden: u kan hier bijvoorbeeld een pracht van een villa bouwen of misschien wel meerdere met een enorme tuin tot aan de rivier.
We zijn hier om u te helpen!

Terreno urbano 700 m2

Terreno urbanizable 4150 m2

Terreno rústico 4.427

Oppervlakte terrein: 9318 m2

Voorzieningen:

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen