Home    Appartement in Villaricos (ref API-VIL0122)

Appartement in Villaricos (ref API-VIL0122)

, Villaricos,
Andalusia, 04616, Spain
€125 000 Andalusië
Appartement
  • 55
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Dit appartement op de begane grond bestaat uit een ruime woonkamer die uitgeeft op een terras (11m2), een keuken met granieten werkbladen, 2 slaapkamers en 1 badkamer.

De prijs is inclusief een toegewezen ondergrondse parkeerplaats. Verder is een lidmaatschap bij de Desert Springs Golf Club voor een huidige totale waarde van 29.000 euro, zoals gespecificeerd in de brochure "Desert Springs Resort" eveneens inbegrepen!

Dit appartement is gelegen in het luxueuze en exclusieve Harbour Lights complex, net tegenover de haven van Villaricos. Deze residentie beschikt over een tuin met zwembad en verrschillende mooie patios.

Villaricos is een klassiek Spaans vissersdorpje, gelegen tussen de zee en de bergen. Het beschikt over twee kleine havens, zandstranden, lokale winkels, uitstekende restaurants en een levendige lokale markt op zondagochtend.

Binnen een straal van 10 km vind je de playazo de Vera (het langste zandstrand van de Almanzora en een van de beste stranden in Spanje), Mojacar, Garrucha, 3 golfbanen, twee jachthavens, karting, waterpark en op 20 km start aan het natuurpark van Cabo de Gata met prachtige ongerepte stranden met kristalheldere baaien.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...