Home    Appartement in Vera (ref API-V0430)

Appartement in Vera (ref API-V0430)

, Vera,
Andalusia, Spain
€170 000 Andalusië
Appartement
  • 61
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Dit moderne appartement met drie slaapkamers en twee badkamers is gelegen in Puerta de Oriente, een complex dat in 2008 een award ontving omdat het geheel volgens de principes van Feng Shui, een klassieke Chinese kunst, werd gebouwd. Het doel van Feng Shui is om harmonie te creëren om de kwaliteit van leven te bevorderen. Zo geniet elk appartement van maximale zon-en lichtinval is en is de woning tweezijdig geörienteerd wat zorgt voor een uitstekende natuurlijke ventilatie.

Het appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken met alle huishoudtoestellen, granieten werkbladen en een groot raam met uitzicht op de tuin en het zwembad. Er is een ruime woonkamer/eetkamer met schuifdeuren die uitgeven op het terras van 30m2. Verder zijn er 3 slaapkamers, allen met ingemaakte kasten. De hoofdslaapkamer heeft zijn badkamer (met douche) en suite en er is ook een tweede badkamer met bad.

Het appartment wordt volledig gemeubeld verkocht inclusief een zonnewering op het terras. Een parkeerplaats is eveneens inbegrepen in de prijs.

Dit appartement is kwalitatief zeer goed afgewerkt en beschikt over enkele troeven die men zelden vindt :

Warm water via zonnepanelen

Elk raam is uitgerust met rolluiken die flexibel regelbaar zijn

De plafonds, ramen en deuren hebben een uitzonderlijke hoogte tot 2,95 meter

Boven ramen en deuren –zowel intern als extern- werden extra ventilatieraampjes aangebracht voor een goede luchtdoorstroming

Elk appartement werd uitgerust met videotelefonie

De gehele urbanisatie is gebouwd rond de zwembadzone die functioneert als centraal punt. Er is slechts één ingang zowel voor voetgangers als auto´s . Het complex beschikt eveneens over een fitnessruimte. Het volledig omheinde complex met lift is gelegen op amper 400m van de playazo van Vera.

Vera heeft een bevoorrechte kustlijn aan de Costa del Levante Almeriense, met zijn immense zandstrand van meer dan 6 kilometer lang en een geschatte breedte van 50 meter.

In de onmiddellijke omgeving vind je Consum supermarkt, de apotheek en verschillende winkels, cafeetjes en restaurants. De lijnbus zorgt voor een regelmatige verbinding tussen Vera playa, Vera dorp en de populaire kustplaatsen Garrucha en Mojacar.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...