Home    Appartement in Valle del Este (ref API-VDE0126)

Appartement in Valle del Este (ref API-VDE0126)

2 Avenida Valle del Sol, Valle del Este,
Andalucía, 04620, Spain
€120 000 Andalusië
Appartement
  • 63
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Dit zeer ruim, modern 3 slaapkamer & 2 badkamer appartement is gelegen op het afgesloten complex Aloe, een complex met lift, zwembaden en mediteraanse tuin. Het complex maakt deel uit van het beroemde Valle del Este Golf Resort in Vera, 15 minuten rijden naar de zee en 50 minuten rijden naar de luchthaven van Almería.
Dit helder appartement van 133 m2 bestaat uit een grote woon / eetkamer, een grote open keuken met ontbijttafel en berging, een groot overdekt terras, hal, een hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen en suite badkamer, een tweede en derde slaapkamer met ingebouwde kast en een tweede aparte badkamer met douche.
De woning beswchikt over een ondergrondse prive parkeerplaats en berging die inbegrepen zijn in de prijs!
Dit is echt een uitstekende gelegenheid voor diegenen die een appartement willen aankopen op een golfresort. De woningen van Valle del Este bevinden zich allen rondom de golfbaan, en zijn perfect geïntegreerd met de omgeving. Het ontwerp van de woningen en de gebruikte materialen voldoen aan de filosofie : ecologie en schoonheid. Bovendien is de het aangenaam vertoeven op dit golfresort met zijn grote open ruimten, sport- en recreatiegebieden, wandelpaden, … Kortom, een ware oase!
De golf bestaat uit brede fairways, verhoogde tees, ontvankelijke greens met meerdere pin posities evenals strategisch geplaatste meren en bunkers om dat ongeacht het speelniveau steeds van het spel te genieten, elke hole is een echte attractie met af en toe een glimp van de Middellandse Zee. Een perfecte combinatie van entertainment en ontspanning voor het hele gezin!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...