Home    Appartement in Santa Pola (8122)

Appartement in Santa Pola (8122)

, Santa Pola,
Valencian Community, Spain
€130 350 Costa Blanca
Appartement
  • 49
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 76 m²
Emiel Nillezen
Emiel Nillezen
       

Beschrijving

Vastgoed kopen in Spanje dichtbij de luchthaven. Makelaar Iberica-Estates presenteert u deze 2 slaapkamer / 2 badkamer woningen op 15 minuten reisafstand van de luchthaven van Alicante. Waarom zou u na aankomst op het vliegveld nog uren rijden om bij uw Spaanse woning te geraken? Deze aantrekkelijk geprijsde Spaanse appartementen worden gebouwd om een groot gemeenschappelijk zwembad met rondom kunstgras, picknick plekken en een kleine kinderspeeltuin. In de avond is het domein prachtig verlicht. Alle woningen hebben zicht op het zwembad. 
De woningen zijn verkrijgbaar in een gelijkvloerse variant en een variant op de eerste verdieping. De woningen zijn praktisch en ruim ingedeeld. 1 badkamer beschikt over een ligbad terwijl de andere een douchecabine heeft. In de woning heeft u een praktische bergruimte en u heeft een aparte ruime berging bij uw privaat autostaanplaats in de parkeergarage onder het appartementsgebouw. Zowel de berging als ook de autostaanplaats zijn bij de prijs inbegrepen.
Het domein is geheel omheind en beschikt over een lift die u van de woning naar de parkeergarage brengt. Er is een groot dakterras voor gemeenschappelijk gebruik.

Voorzieningen:
Amerikaanse keuken
Veiligheidsdeur
Balkon
Ligbad
Intercom
Oven
Douche
Telefoonaansluiting
Gemeenschappelijk zwembad
Garage
Lift
Prive parkeerplaats
Residentiestijl
Wasruimte
Berghok
Rolstoel vriendelijk
Dakterras
Speeltuin

Kenmerken

Garage
Lift

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...