Home    Appartement in San Juan De Los Terreros (ref API-SJ0143)

Appartement in San Juan De Los Terreros (ref API-SJ0143)

, San Juan De Los Terreros,
Andalusia, Spain
€165 000 Andalusië
Appartement
  • 49
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Ruime appartementen aan het strand eerste linie met een prachtig uitzicht op de zee
Complex met uitgestrekte en aangelegde tropische tuinen in een bevoorrechte en rustige omgeving
Dit complex ligt aan het strand van Los Nardos en bestaat uit appartementen op het gelijkvloers met tuinen of appartementen op de eerste verdieping met dakterras die zijn ingedeeld in Premium- en Standaard-categorieën. Het complex is een eerbetoon aan de natuur dankzij de gemeenschappelijke gedeeltes met dichte vegetatie die de voetpaden verfraait, die ideaal zijn om te joggen. Er is een lange kunstmatige stroom die het hele complex doorkruist om in een klein meer te eindigen. Mar de Pulpí Linaras beschikt over een overdekte fitnessruimte, drie zwembaden voor volwassenen, waarvan één verwarmd en twee kinderzwembaden. Bovendien heeft elk zwembad een verwarmd bubbelbad. De zwembaden zijn gelegen in een groot grasveld met een terras met ligstoelen, parasols en douches. Voor de kinderen is er een speeltuin met kleurrijke speeltoestellen.
Mar de Pulpi heeft een traditioneel mediterraan architectonisch ontwerp met Arabische invloeden, wat het samen met de lay-out van het project zelf met uitzicht op zee een geheel harmonieus aspect geeft. Mar de Pulpí Linaras biedt appartementen met 2 of 3 slaapkamers met 1 en 2 badkamers, Premium of Standard klassen, zodat u het type woning kunt kiezen dat het beste bij u past. Alle gelijkvloers appartementen met tuin hebben al een automatische druppelirrigatie geïnstalleerd. De appartementen met dakterras hebben een barbecue, douche en verschillende stopcontacten voor stroom en licht.
Prijzen beginnen bij 165000 € voor een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers inclusief een parkeerplaats.

Er is echter slechts een kleine selectie van appartementen in eerste linie met ongerept zeezicht!
2 slaapkamer 2 badkamer gelijkvloers appartementen met 24m2 terras en 50m2 tuin vanaf 310000 € inclusief een parkeerplaats
2 slaapkamer 2 badkamer appartementen met 87m2 dakterras vanaf 329000 € inclusief een parkeerplaats en berging

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...