Home    Appartement in San Juan De Los Terreros (ref API-SJ0135)

Appartement in San Juan De Los Terreros (ref API-SJ0135)

, San Juan De Los Terreros,
Andalusia, Spain
€150 000 Andalusië
Appartement
  • 50
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • 0 m²
Ann Depovere
Ann Depovere
         

Beschrijving

Voel de warmte van de Middellandse Zee bij Mar de Pulpí in het nieuwbouw complex Las Azucenas. Hier vindt u ruime gemeenschappelijke tuinen met veel bomen en moderne, heldere appartementen met veel ruimte.

Er zijn 2 grote zwembad gebieden (meer dan 5.000m2) met voldoende zwemruimte voor zowel kinderen als volwassenen, verwarmde whirlpools en een bar, ontspanningsruimte en toiletten. Van noord naar zuid doorkruist een riviertje met een aantal bruggen het volledige complex, geflankeerd door een weelderige vegetatie en kronkelende wandelpaden. Ideaal om te wandelen, ontspannen en plezier te maken. De kinderen hebben twee recreatiegebieden met een grote keuze aan toestellen: wipplanken, schommels en anderen, plus een zwembad met glijbanen, waterstralen en paddestoelvormige watervallen. Volwassenen kunnen genieten in vorm blijven met behulp van een biomechanisch oefencircuit en een recreatiezone, waaronder jeu de boules, hinkelen en tapijt curling.

Er zijn appartementen beschikbaar met 1, 2 of 3 slaapkamers, met tuin op de begane grond, een terras op de eerste verdieping of met een dakterras op de tweede verdieping.. Alle appartementen zijn ontworpen om te genieten van het fantastische klimaat, met grote terrassen en een natuurlijke, groene omgeving. De afwerkingen zijn van top kwaliteit en je appartement kan worden aangepast naar uw wens (no-cost opties). De prijs is inclusief een parkeerplaats, die ofwel buiten is of in de ondergrondse parking.

Afhankelijk van de exacte locatie en de verdieping is er uitzicht op de zee, de bergen of uitzicht over de uitgestrekte zwembaden en de interne gemeenschappelijke tropische tuinen.

1 slaapkamer appartement vanaf 93000€

2 slaapkamer appartement vanaf 150000€

3 slaapkamer appartement vanaf 183000€

De appartementen kunnen onmiddellijk opgeleverd worden!

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...