Home    Appartement in Pilar de Horadada (7972)

Appartement in Pilar de Horadada (7972)

, Pilar de la Horadada,
Valencian Community, Spain
€142 000 Costa Blanca
Appartement
  • 32
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 62 m²
Emiel Nillezen
Emiel Nillezen
       

Beschrijving

Huis kopen aan de Costa Cálida. Vastgoedmakelaar Ibérica-Estates biedt u deze nieuwe moderne hoekbungalow aan in een prachtige omgeving dichtbij stranden en verschillende natuurgebieden aan de Costa Cálida in Spanje.
Hier kunt u genieten van het heerlijke micro-klimaat dat deze regio zo bijzonder maakt. De milde en droge winters geven u de kans om het gehele jaar door te genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen of fietsen.
Deze nieuwe moderne woning is verkrijgbaar in een gelijkvloerse variant welke beschikt over een privaat autostaanplaats en een tuinterras. Het model op het eerste verdiep, de zogenaamde bovenwoning, beschikt over een heerlijk privaat zonneterras van ruim 60 vierkante meter. Beide modellen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime living met Amerikaanse keuken.
Makelaar Ibérica-Estates heeft ook verschillende meubelpakketten beschikbaar zodat uw nieuwe woning desgewenst instapklaar opgeleverd kan worden. Neem contact met ons op om deze woningen in Spanje op korte te termijn te bekijken.

Voorzieningen:
Amerikaanse keuken
Veiligheidsdeur
Intercom
Oven
Voorinstallatie Airconditioning
Douche
Gemeenschappelijk zwembad
Tuin
Parkeergelegenheid
Prive parkeerplaats
Residentiestijl
Wasruimte
Aerothermisch warmtesysteem
Alles gelijkvloers
Speeltuin

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...