Home    Appartement in La Serena Golf (ref 1745)

Appartement in La Serena Golf (ref 1745)

30 Avenida Príncipe Felipe, La Serena Golf,
Murcia, 30710, Spain
€145 000 Costa Blanca
Appartement
  • 140
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 90 m²

Beschrijving

Dit appartement ligt direct aan de golfbaan aan de rand van de authentieke Spaanse badplaats Los Alcαzares. Een ideale plek om vakantie te vieren of permanent te wonen. Alle faciliteiten zoals supermarkten, bioscopen, restaurants, winkelcentra, boetieks, terrassen en sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Aan de kilometers lange boulevard van de Mar Menor liggen talloze gezellige terrassen, barretjes en restaurants met prachtige uitzicht op zee.De golfbaan is beschikt over een clubhuis en restaurant met magnifiek uitzicht over de golfbaan en de Mar Menor. Het 4* hotel is uitgerust met Spa en fitnessclub.

Spaanse  steden CartagenaMurcia, waar u kunt winkelen en uitgebreid kunt genieten van de Spaanse cultuur , bereikt u in circa 30 minuten rijden.  De dichtstbijzijnde luchthavens van San Javier en Alicante bevinden zich op respectievelijk 15 en 50 minuten van de woning.

Het project bestaat uit 16 begane grond appartementen en 16 penthouses op de eerste verdieping, gelegen rondom een gemeenschappelijke tuin voorzien van zwembad. Alle appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze beschikken elk over een staanplaats in de ondergrondse garage en een zeer ruime afsluitbare opbergruimte.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen