Home    Appartement in Dénia (ref 309621)

Appartement in Dénia (ref 309621)

Dénia,
Alicante, Spain
€135 000 Costa Blanca
Appartement
  • 32
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 87 m²
Olea Home
Olea Home
       

Beschrijving

Rechtstreeks van bouwer/promotor. SLEUTEL KLAAR. Nieuw gebouwde moderne appartementen met uitzicht op de Montgó ligt in Marina Real II. Deze nieuwbouwproject in Denia, op slechts 500 meter van de jachthaven, bestaat uit 155 woningen, 80 woningen in fase 1 en 75 woningen in fase 2, 2, 3 en 4 slaapkamers met garage, berging en uitstekende gemeenschappelijke ruimtes.

In de derde promotie die AEDAS Homes tot uw beschikking stelt in Denia Marina Real III met levering begin 2023, bestaat het uit 65 huizen van verschillende typen, 1, 2, 3 en 4 slaapkamers.

In uw nieuwe huis kunt u verschillende aspecten configureren in de distributie, afwerkingen en optioneel van uw huis. Pas uw nieuwe huis aan uw smaak en voorkeuren aan en creëer de sfeer die u altijd al wilde.

In uw nieuwe huis in Marina Real vindt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Van scholen of winkels tot markten, gezondheidscentra, restaurants, enz.

4 minuten lopen van de Real Club Náutico de Dénia en 5 van het historische centrum van de stad. Appartementen met zwembad, Beach Club, Solarium, Fitnessruimte, Garage en Berging.

Prijzen vanaf 185.500€

Oppervlakte terrein: m2

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen