Home    Appartement in Dénia (ref 195062)

Appartement in Dénia (ref 195062)

Dénia,
Alicante, Spain
€174 500 Costa Blanca
Appartement
  • 49
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
Olea Home
Olea Home
       

Beschrijving

Word elke ochtend wakker bij de zee. Op slechts 25 meter van het strand van Almadraba.  Ontwerp woningen met grote terrassen, gemeenschappelijk zwembad, wandelingen en tuinen.

Fantastische residentiële van 78 design woningen van 1,2 en 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, met grote terrassen, die het meeste uit het licht van de Middellandse Zee en het beste uitzicht op de zee, samenvoegen met het milieu en met respect voor de natuur die het omringt.

In deze prachtige droom urbanisatie, vindt u grote groene gebieden die het gemeenschappelijke zwembad omringen, gegroefd door steen en hout buitenwandelingen en pergola’s.

De huizen bieden ruime en open ruimtes zeer goed verdeeld, met open keuken die een Amerikaanse bar heeft, woonkamer met ramen van vloer tot plafond en slaapkamers met directe toegang tot het terras.

De appartementen hebben de beste kwaliteiten, waaronder: kunststof vloeren op de terrassen, airconditioning, domotica, keukenmeubilair met automatische rem en voorzien van keramische kookplaat, oven en afzuigkap. De badkamers zijn volledig uitgerust met een glas-en-suite porseleinen douchebak en gehard glas scherm, gevoerde kasten in de slaapkamers en een ruime walk-in kast in de slaapkamer met eigen badkamer.

Oppervlakte terrein: m2

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...